Totalentreprenad.

Stjärnströms utför totalentreprenad för nybyggnad och ombyggnation av kontor, bostäder och affärslokaler. Vi tar med andra ord helhetsansvar för uppdragets projektering och byggnation.

ANSVAR.

Med ett övergripande ansvar, har vi möjlighet att leverera ett bra och genomtänkt resultat – både vad gäller kvalitet och ekonomi. Vi hittar lätt fram till bra och smarta lösningar, till exempel genom att samordna resurser. Det skapar trygghet i projektet, både för oss och för dig som beställare.

KOMPETENS.

Vi har många kompetenser i huset: snickare, elektriker, VVS -montörer, plattsättare och målare. Och i vårt nätverk finns inredare, arkitekter och specialister som stuckatörer och audio/video installatörer. Alla medarbetare är fullcertifierad inom sina respektive behörighetsområden.KVALITÉ.

Vi är måna om att leverera hög kvalitet i alla led. Vi arbetar och agerar flexibelt och lyssnar noga på dig som beställare. Under hela projektet, från idé till färdig och lyssnar noga på dig som beställare. Under hela projektet, från idé till färdig leverans, kommunicerar du med en och samma kontaktperson. Du behöver med andra ord själv inte jaga olika personer – det gör din kontaktperson.